Mitutoyo Corporation

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

Inclusief de ontwikkeling, productie en verkoop is de onderneming actief in meer dan 100 landen. Alleen al in Japan exploiteert Mitutoyo twee ontwikkelingslocaties, 10 productiefaciliteiten, twee metrologie-instituten, vijf kalibratielaboratoria, zeven servicecentra en zeven M³ Solution Centers in aanvulling op het hoofdkantoor en verkoopkantoren van Kawasaki.

Internationaal heeft de Mitutoyo Groep een belangrijke aanwezigheid in bijna 40 landen, onderhoudt het meer dan 80 vestigingen en nationale distributienetwerken, 65 M³ aan Solution Centers, 17 productievestigingen, zes R&D laboratoria, 12 metrologische instituten en 20 kalibratielaboratoria. Daarnaast zijn er Mitutoyo vertegenwoordigers in ongeveer 60 andere landen.

Deze uitgebreide wereldwijde infrastructuur betekent dat onze klanten genieten van de zekerheid van de lokale ondersteuning en wereldwijde technische adviezen en logistieke back-up om hun vitale meetapparatuur in effectieve en rendabele exploitatie te houden met een minimum aan downtime, waar ze ook zijn. Dit is vooral belangrijk voor onze multinationale klanten die dezelfde mate van steun voor hun partners en leveranciers in het buitenland nodig hebben als zij ontvangen van Mitutoyo zelf.

Bericht van de Directeur

ceo.jpg

Om een vertrouwd merk te blijven

Ik wil beginnen met u hartelijk bedanken voor het gebruik van Mitutoyo producten. Sinds haar oprichting in 1934 biedt Mitutoyo meetinstrumenten, zoals micrometers en remklauwen, en systeeminstrumentproducten zoals coördinatiemeetinstrumenten, vormmeetinstrumenten, en optische meetinstrumenten aan op markten over de hele wereld onder het motto "Kwaliteit Voorop". De producten en het bedrijf zijn sindsdien in trek en worden gebruikt door klanten overal.

Dankzij uw steun worden we inmiddels door iedereen erkend als toonaangevend wereldwijd merk en als fabrikant van een uitgebreid assortiment van precisiemeetapparatuur. ln de 21e eeuw, een eeuw van waaruit grote technologische innovaties zoals nanotechnologie worden verwacht, zal Mitutoyo verder groeien in haar rol als wereldleider, gericht op het niet-aflatende najagen van leidende technieken die antwoord geven op de veranderende behoeften van de branche, en niet alleen meetgereedschappen bieden, maar ook meetgerelateerde technologieën. Wij verheugen ons op uw begeleiding en ondersteuning als we werken aan deze doelen.

Directeur - Toru Nakagawa

services_block.jpeg

Onze diensten

Mitutoyo levert u het gehele pakket - Naast leverancier van hoogste kwaliteit meetproducten biedt Mitutoyo ook gegarandeerde ondersteuning voor de levensduur van de apparatuur, ondersteund door een uitgebreid dienstenpakket.

Zie onze diensten

education_pack_block.jpeg

GRATIS Education Pack

Mitutoyo's Education Pack bestaat uit een reeks artikelen bedoeld als handige verwijzingen naar de theorie en praktijk van metrologie voor gebruik in de klas, op het werk en in het laboratorium.

 

Vraag uw GRATIS Education Pack

I-Phone.jpg

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wenst u onze support.

Wij zijn bereikbaar maandag t/m donderdag van 08.00 t/m 16.45 uur en vrijdag t/m 14.30 uur.

T. +31 318 534 911

E-mail: info@mitutoyobenelux.com

Neem contact op