Mitutoyo BeNeLux

Wie zijn wij? - Mitutoyo in Nederland

De historie van Mitutoyo in Nederland gaat terug naar het begin van de zestiger jaren toen de Mitutoyo producten voor het eerst op de Nederlandse markt kwamen. Sinds 1981 heeft Mitutoyo haar eigen vestiging in Nederland, sedert 1986 gevestigd in het centraal gelegen Veenendaal. Aanvankelijk beperkten de activiteiten zich tot verkoop en serviceverlening, maar vanaf 1990 kwam daar met de officiële opening van de vestiging voor de productie van coördinatenmeetmachines in hoog tempo verandering in.

Vandaag de dag is er in Veenendaal een zeer veelzijdig bedrijf gevestigd met behalve de verkoop en service ook een RVA-erkende kalibratiedienst en een opleidings-instituut (MIM). En uiteraard een 'M3 Solution Center': een uitgebreide showroom waar u oplossingen voor uw meetproblemen kunt vinden en uittesten met behulp van onze productspecialisten.

Het Mitutoyo Research Center Europe (RCE) is in 2005 verhuisd van Veenendaal naar Best. Daarmee neemt Nederland binnen het Mitutoyo concern een bijzondere plaats in, aangezien er buiten Japan maar weinig landen zijn waar zoveel verschillende aspecten van de bedrijfsvoering te vinden zijn. Research, kalibratie, opleiding, verkoop, service - en dat allemaal in het kleine Nederland. Wij zijn daar best trots op - en u profiteert er van!

Mitutoyo heeft in haar nieuwe pand een 2-tal showrooms ingericht om u op allerlei gebieden van dienst te kunnen zijn. Op de begane grond hebben wij een showroom met daarin onder andere een aantal meetmachines, een Vision meetmachine, een contracer en nog vele andere zaken en daarnaast op de 1e verdieping een showroom mat daarin voornamelijk de dealer gerelateerde producten zoals handgereedschappen, hoogtemeters, ruwheidsmeters en nog veel meer. U bent van harte welkom in onze showrooms aan de Wiltonstraat 25 in Veenendaal.

Mitutoyo Nederland B.V.
Wiltonstraat 25
3905 KW  Veenendaal 

 

Actie_LH600_en_QMHeight_320x150.png

Actie Hoogtemeters LH600E/EG en QM Height

Gratis testweek

Interesse, neem gerust contact met ons op.


Bekijk de actie

Actie_hardheid_320x150.png

Actie hardheidstesters

Actieperiode 1 september t/m 31 oktober 2016

Interesse, neem gerust contact met ons op.

 

Bekijk de actie

Actie_QI_en_QS_320x150.png

Quick Image / Quick Scope

In de kijker

Ontdek de Quick Image en Quick Scope.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

 

Naar QI en QS

MICAT_320x150.png

MiCAT - Nieuwste generatie CMM-Inspectie software

Automatisch en betrouwbaar genereren van werkstukprogramma's

Interesse in een demonstratie, neem gerust contact met ons op.

Meer over MiCAT