Onderhoud

Als onderdeel van het Mitutoyo wereldwijde service-netwerk verzorgt de afdeling Field Service alle installaties, inspecties, het onderhoud en zonodig reparaties van een breed scala aan Mitutoyo meetapparatuur. Een team van zowel in Nederland als Japan goed opgeleide technici staat daar garant voor. 

Installatie, inspecties en reparaties

Alle afspraken en service-activiteiten worden door het hoofd Field Service centraal vanuit Veenendaal gecoördineerd. Kosten van servicewerkzaamheden worden vooraf middels een prijsopgave of contract vermeld, onvoorziene werkzaamheden en materialen etc. worden op basis van nacalculatie verrekend.

Onderhoud

Afhankelijk van de gebruiksintensiteit en omstandigheden wordt geadviseerd uw kostbare meetmachine minimaal éénmaal per jaar te laten onderhouden. Graag adviseren wij u geheel vrijblijvend m.b.t. de onderhoudsintervallen, de uit te voeren inspecties en de mogelijkheid van een (RvA-)rapportage. 

Garantie

Voor nieuwe apparatuur overeenkomstig onze leverings-voorwaarden en 3 maanden op reparaties en materialen. 

Installatie

Hiervoor gelden de algemene leveringsvoorwaarden van Mitutoyo (paragraaf 8). Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een plaatsings-checklist om voorafgaande aan de plaatsing het een en ander gezamenlijk te verifiëren zoals:

  • Plaatsingsomstandigheden

  • Elektriciteit en lucht voorzieningen

  • Transportmogelijkheden

  • Afname voorwaarden

  • Advisering bij nieuwbouw

Laat uw kostbare meetapparatuur deskundig en optimaal beveiligd verplaatsen. Onze technici beschikken over een ruime ervaring in het toepassen van transportbeveiligingen en beoordeling van machine specificaties. 

Beheersbare bedrijfsvoering

Elke ondernemer zal streven naar een beheersbare en efficiënte bedrijfsvoering om zijn bedrijfsresultaten en concurrentiepositie continu te verbeteren.
Om dezelfde reden wordt naast de inzet van productiemachines steeds meer geavanceerde en geautomatiseerde meetapparatuur ingezet. Om het betrouwbaar functioneren van deze productie-geïntegreerde meetmachines te garanderen is preventief onderhoud onontbeerlijk.

Omdat Mitutoyo ook belang heeft bij het goed functioneren van uw kwaliteitsbepalende meetapparatuur, zijn hiervoor verschillende modellen onderhoudscontracten ontwikkeld.
Wij adviseren u graag bij de keuze hiervan. 

Onderhoud 

 

 

Welke Mitutoyo meetapparatuur kan nog meer optimaal worden onderhouden middels een onderhoudscontract.

  • Linear Heights

  • Profiel projectoren

  • Meetmicroscopen

  • Rondheidsmeters

  • Contracers

Staat uw apparatuur er niet bij, neem gerust contact met ons op.

services_block.jpeg

Onze diensten

Mitutoyo levert u het gehele pakket - Naast leverancier van hoogste kwaliteit meetproducten biedt Mitutoyo ook gegarandeerde ondersteuning voor de levensduur van de apparatuur, ondersteund door een uitgebreid dienstenpakket.

Zie onze diensten

I-Phone.jpg

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wenst u onze support.

Wij zijn bereikbaar maandag t/m donderdag van 08.00 t/m 16.45 uur en vrijdag t/m 14.30 uur.

T. +31 318 534 911

E-mail: info@mitutoyobenelux.com

Neem contact op