Mitutoyo preciese partner van Worldskills International!

Mitutoyo is verkozen tot Global Industry Partner van Worldskills International. Als gerenommeerde leverancier van metrologische meetinstrumenten, machines en systemen voor eerdere WorldSkills wedstrijden waaronder Japan, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Brazilië, is Mitutoyo nu verantwoordelijk voor alles wat met precisie metrologie te maken heeft tijdens WorldSkills Abu Dhabi 2017.

WorldSkills is een wereldwijde organisatie, opgericht in 1950, die globaal beroeps-, technologisch en dienstgericht onderwijs en opleidingen bevordert en promoot. Ze stelt meer dan 45 professionele opleidingen in 75 lidstaten en regio’s in de kijker. Ze doet dit in een samenwerking tussen jongeren, opvoeders, overheden en industrieën om zo de arbeidskrachten en huidige talenten voor te bereiden op de jobs van de toekomst.

Als gastland voor de 44ste Worldskills Competitie, een tweetalig event dat jonge professionals uit meer dan 70 landen in een vriendschappelijke wedstrijd samenbrengt, zijn de Verenigde Arabische Emiraten het eerste land in het Midden-Oosten om een Worldskills competitie te hosten. Ze bieden de deelnemers een spannende en dynamische bestemming waarbij deze de kans krijgen de echte Arabische gastvrijheid te ontdekken en kunnen genieten van state of the art faciliteiten en moderne infrastructuren.

Mitutoyo zal het wedstrijdveld van de verwerkende industrie ondersteunen met haar technische expertise, meetmachines en meer dan 800 instrumenten die beschikbaar zijn voor de concurrerende deelnemers. Daarnaast worden voorbeelden getoond van het uitgebreide assortiment producten en hun toepassing, samen met educatie, training en carriereadvies aan de vele bezoekers.

Voor Worldskills maakt Mitutoyo's wereldwijde netwerk van ontwikkeling, productie en opleidingscentra, samen met een bewezen geschiedenis van continue ondersteuning van WorldSkills wedstrijden, Mitutoyo tot ideale partner om de behoefte aan uitmuntende competenties in de wereldeconomie te verdedigen.

 

Meer informatie over Worldskills vind je op www.worldskills.org 

Gerelateerde video's

Meer video's bekijken