Education Pack

Mitutoyo's Education Pack bestaat uit een reeks artikelen bedoeld als handige verwijzingen naar de theorie en praktijk van metrologie voor gebruik in de klas, op het werk en in het laboratorium.

De verzameling strekt zich uit van een gemakkelijke muurcharts tot een uitgebreid naslagwerk, allemaal aantrekkelijk gepresenteerd met kleurenfoto's en illustraties voor veilig en efficiënt gebruik van meetapparatuur, terwijl het voldoende achtergrond geeft om verder onderzoek op specifieke gebieden van belang zijn voor de lezer bevordert.

Op dit moment zijn in Nederland nog niet alle onderdelen uit dit Education pack beschikbaar.
Wij werken er hard aan om het zo snel als mogelijk beschikbaar te hebben.
De onder aan deze pagina afgebeelde artikelen zijn beschikbaar.

Heeft u interesse, neem dan contact op met onze afdeling Customer Service op 0318-534911 of stuur een e-mail naar info@MitutoyoBeNeLux.com

 

met-book.jpeg

METROLOGIEHANDBOEK

Dit handboek behandelt de onderliggende principes, de technologie en de toepassing van een breed scala aan meetapparatuur van basisinstrumenten tot de meest geavanceerde inspectieapparatuur die tegenwoordig beschikbaar is.
 

Meer informatie

wallcharts.jpeg

Posterset

Deze posters zijn ontworpen om informatieve, altijd beschikbare informatie over de meetinstrumenten te bieden die doorgaans te vinden zijn in de werkplaats en trainingsvestiging. Elke poster is A1 in grootte en gedrukt in full colour.
 

Vraag uw GRATIS set aan

quick-guide.jpeg

Metrology compact

Een gids van 64 pagina's, op A4-formaat, over de constructie en de toepassing van veel van de meetinstrumenten te vinden in de industrie, gesteund door bruikbare definities van veel gebruikte termen in technieken, waaronder rondvormmeting en SPC.

Vraag uw GRATIS exemplaar

surfaceroughness.jpeg

Oppervlakteruwheidsgids

Een beknopte, zakformaat gids voor het laboratorium en de werkplaats met definities en terminologie te vinden in de huidige internationale normen rondom omgaan met dit aspect van de metrologie.

 

Vraag uw GRATIS exemplaar

engbook.jpeg

Ingenieurshandboek

Dit boekje op pocketformaat met 64 kleurenpagina's is een handige bron van informatie over vele aspecten van metrologie zoals hardheid schaal equivalenten, de relatieve omvang van de micron en eindmaattoleranties en de daaruit voortvloeiende toepasbaarheid.

Vraag uw GRATIS exemplaar

ipguide.jpeg

Invoerbeschermingsboekje

Een 16-pagina's lange uitleg van IP-codes, full colour, A5, het systeem gebruikt voor de waardering van de weerstand van een bepaald digitaal meetinstrument om de effecten van verontreiniging door stof, water en algemene koelvloeistoffen die in de productieomgeving systeem

Vraag uw GRATIS exemplaar

Let op: Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.