Snelheid en gebruiksgemak als nooit tevoren

Een revolutionair meetsysteem dat de conventionele denkwijze tart..

Het hybride meetsysteem “FORMTRACER Avant-serie” maakt metingen van zowel contour als oppervlakteruwheid mogelijk. Voorzien van “snelheid” voor een hogere meetefficiëntie, “gebruiksgemak” met automatisering en een breed scala aan functies, en “uitbreidingsmogelijkheden” die een uitbouw naar een complex systeem mogelijk maken door de integratie van een extra  detector, dit revolutionaire meetsysteem en tart de conventionele denkwijze.

“Versnelling” vermindert aanzienlijk de meettijd.

FORMTRACER Avant-serie beschikt over de beste aandrijfsnelheid in zijn klasse, zoals een snelle beweging van de aandrijfeenheid en kolom, versnelling van de meetarm (terugtrekking), etc. Om aan de behoeften van “snelheid” te voldoen.

Neem contact met ons op
Snelheid en gebruiksgemak als nooit tevoren

Functies Formtracer Avant:

  • Eenvoudig, wisselen met de hot-swap-functie van de detector levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en de geavanceerde afstandsbediening biedt een maximaal gebruiksgemak met nieuwe functietoetsen ter ondersteuning van het snel creëren van meetprogramma's voor een maximale productiviteit.

  • De ingebouwde mogelijkheid tot conversie van oppervlakteruwheid en contouren, of vice versa, biedt een kosteneffectief traject upgrade voor huidige en toekomstige toepassingen.

  • Past zich eenvoudig aan, aan een uitgebreide reeks meettaken, door retrofit, om een uitstekende meetflexibiliteit te bieden met behulp van een zeer brede selectie van optionele accessoires, zoals een optionele zwenkbare aandrijfeenheid die de vraag naar aangepaste werkstukopstellingen elimineert.

  • Hoge aandrijfsnelheid en versnelling van de horizontale (X-as) en kolom (Z2-as) bewegingen gecombineerd met een reductie van niet-meetbare bewegingen tot een minimale hulp productiviteit door de automatische cyclustijden te verkorten.

Meer informatie - FORMTRACER Avant

Lees meer over alle functies, specificaties en mogelijkheden van de FORMTRACER Avant.

Download PDF (2.976,40 KB)