55-jaar Jubileum Aanbieding

Meld u aan voor uw gratis proefperiode van 60-dagen en bespaar tot 16%* op uw aankoop van MeasurLink 10.

 

MeasurLink 10

 

VRAAG VANDAAG NOG AAN

 

*Deze promotie looopt tot 31 december 2023. . Alleen geldig voor geselecteerde licentiemodellen en nieuwe aankopen.

55-jaar Jubileum Aanbieding

 

 

Krachtig data-beheer en SPC software systeem voor bedrijven ongeacht hun omvang.

MeasurLink® 10  is nu beschikbaar met meer mogelijkheden om de analyse van meetdata te vereenvoudigen, inspecties efficiënter te maken en betere manieren om oorzaken van variatie te vinden en te elimineren!
Deze data kan verzameld zijn met meetinstrumenten, maar ook data welke beschikbaar komt vanuit uw CNC gestuurde productiemachine kan geanalyseerd worden met MeasurLink.

Met zijn geautomatiseerde analyse tools moderniseert MeasurLink® 10 het verzamelen van data- en inspectieprocessen.

Krachtig data-beheer en SPC software systeem voor bedrijven ongeacht hun omvang.

Mitutoyo stopt met het ondersteunen van MeasurLink 8.

Na bijna 8 jaar stopt Mitutoyo met het ondersteunen van MeasurLink® 8, echter introduceren we een krachtigere versie van MeasurLink. MeasurLink® 10 geeft uw organisatie toegang tot aanvullende functies die het nog eenvoudiger maken om kwaliteitscontrole om te zetten in kwaliteitsbeheersing.


MeasurLink 10 bouwt voort op de bestaande architectuur van MeasurLink 9.

Wat is er nieuw?

First-Article-Inspection.png

 

Ondersteuning voor AS9102
First Article Inspection Reporting

Biedt een duidelijke en beknopte aanpak voor het invullen van First Article Inspection Reports voor fabricageprocessen. Bevat de formulieren 1, 2 en 3. Export naar Excel of PDF.

 • Lay-out opslaan voor alle actieve reeks tegelijk
 •  Collection Scheduler is inbegrepen bij Real-Time.
 • AS9102 First Article Inspection Reports (FAIR) zijn nu beschikbaar als formulier om in te vullen en af te drukken. 
 • Ondersteuning voor acceptatiesteekproef C=0 of Z1.4 richtlijnen. Weergave OC Curves voor risico-evaluatie. Exporteren naar Excel of PDF.
 • Een enkel data-punt kan uit een reeks worden verwijderd. 

Weergave statistieken van gemiste inspecties

Metriek bekijken op basis van reeksen, routine, station en tijd voor gemiste data-verzamelingen met  Process Manager.

 • Box Plot analysemogelijkheden toegevoegd.
 • Acceptatiesteekproeven voor C=0 en Z1.4 normen op historische data.
 • Ondersteuning voor AS9102 First Article Inspection Reporting  - bekijken, afdrukken, bewerken, exporteren naar Excel of PDF.
 

Collection-Scheduler.png

Data-Transformation.png

 

Data Transformation

Transformeer data van meetbronnen voordat je de resultaten opslaat en weergeeft. Deze functie kan eenheden converteren en decimale punten verschuiven om het verzamelen van data nog eenvoudiger te maken.

Ontworpen om data te verzamelen tijdens productie, operators kunnen worden gewaarschuwd voor trends, cycli en afwijkingen zodra deze zich voordoen. Een aanpasbare gebruikersinterface biedt de gebruiker bijna oneindig veel manieren om informatie specifiek voor dat proces te bekijken. MeasurLink Real-Time heeft de mogelijkheid om data te verzamelen van vrijwel elk aan te sluiten meetinstrument. Het ondersteunt het volledige scala aan meettechnologie, waaronder schuifmaten, micrometers, indicatoren, CMM's, vision systemen en meer.

Acceptance Sampling

De Acceptance Sampling-functie van MeasurLink berekent het juiste aantal te nemen monsters en zal steekproef afwijzen of accepteren op basis van C=0- of ANSI Z1.4-normen. Geef OC-grafieken weer voor risico-evaluatie. Exporteren naar Excel of PDF.

 • In de Routinebibliotheek kunnen nu reeksen worden aangemaakt op andere stations dan waar de gebruiker zich op dat moment bevindt, waardoor het niet langer nodig is dat een instellingsmedewerker bij het betreffende station moet zijn om een reeks aan te maken.
   
 • Er is een nieuwe eigenschap voor kritische kenmerken is toegevoegd aan het revisie niveau in de onderdeel bibliotheek. Dit ondersteunt functionaliteit voor processen zoals acceptatiebemonstering.

 • In de stationsbibliotheek kan een DAQ-bron worden aangepast om een vergelijking toe te passen op de data. Dit om deze te "transformeren" naar betere bruikbare data binnen MeasurLink.

 • Verbeteringen in de bruikbaarheid van de bibliotheken om opties gemakkelijker te vinden en te gebruiken.

 

acceptance-Sampling.png

Report-Scheduler-Dynamic.png

 

Dynamische Reeks-Selectie

Deze functie is ontworpen om het genereren van rapporten te verbeteren. Hiermee kunnen gebruikers rapporten genereren voor meerdere reksen op verschillende stations, voor verschillende werkstukken en inspectieplannen op basis van filtercriteria. Alle reeksen die voldoen aan specifieke filtercriteria kunnen worden uitgevoerd naar één rapport  of er kan één rapport per reeks worden gegenereerd.

MQTT JSON Device

Ondersteunt het machine-naar-machine communicatieprotocol voor industriële automatisering. Vergelijkbaar met RS-232-apparaten kunnen de meting, traceerbaarheid en het serienummer worden verzameld.

 

MQTT-JSON-.png

 

Overige algemene functies en verbeteringen van MeasurLink 

 • De visuele gebruikerservaring van MeasurLink is gemoderniseerd. Pictogrammen, vensters en werkruimten verschijnen in een moderner, vloeiender ontwerp met minder maar consistentere kleuren. Grafiekachtergronden, weergavepunten in grafieken en histogrambalken hebben nu een eigen kleurenschema (zonder kleurverloop).
 • Actieve commando's van invoerapparaten kunnen nu van HID-apparaten naar MeasurLink® worden gestuurd, bijv. door een barcodescanner te gebruiken om een testplan te openen.
   
 • Er is een nieuwe rapportpagina voor het weergeven van de geschiedenis van de elektronische handtekening van een reeks toegevoegd aan het gedeelte Onafhankelijke kenmerken van MeasurLink-rapporten.
 • Wanneer het dialoogvenster voor het bijwerken van databaseversies wordt weergegeven, heeft de gebruiker nu de optie om de verbinding te wijzigen om te voorkomen dat een database wordt bijgewerkt die niet moet worden bijgewerkt (bijvoorbeeld om van een productie- naar een test- of QA-database te schakelen).

 

 • Het concept van reeks type is toegevoegd met waarden voor SPC reeks (dit is de reeks structuur van voorgaande versies van MeasurLink®), initiële monsterinspectie, acceptatie monsterinspectie of een gemengd type (combinatie van de eerste drie). Er zijn specifieke pictogrammen toegevoegd voor elk type reeks en de bijbehorende boomstructuren kunnen ook worden gegroepeerd volgens dit nieuwe type.
 • Het filteren van data in Report Scheduler, Process Analyzer en Process Manager is krachtiger geworden. Een meer geavanceerde gebruikerservaring biedt de mogelijkheid om meer complexe en fijnmazige weergaven te bereiken, waardoor het gemakkelijker wordt om alleen de gewenste data te identificeren en ermee te werken. Filtercriteria omvatten meerdere logische operanden, meer filtertypes en groeperings mogelijkheden voor een geavanceerde volgorde van bewerkingen. Filters kunnen inclusief of exclusief zijn.
 • XBar/R and XBar/S grafieken kunnen worden geconverteerd naar "regenboog"-grafieken door de sigmazonelijnen op te nemen en optioneel een kleurenschema binnen de zones toe te voegen.    
 • Bij het bekijken of afdrukken van een grafiek in Probability View of Classic View die gefilterde data bevat, worden de filtercriteria bovenaan de grafiek weergegeven.

 

 

Vraag vandaag nog uw 60 dagen gratis proefversie aan!

De software van deze Mitutoyo proefversie kan tot 60 dagen na installatie worden gebruikt.   

Vereisten voor databasemanagementsysteem  (DBMS) 
MeasurLink 10 wordt geleverd met een exemplaar van Microsoft SQL Server 2019 Express Edition. Dit kan voor een standalone of een werkgroepinstallatie, hoewel de Express-versie van SQL Server niet wordt aanbevolen voor klanten met meer dan 5 licenties.

MeasurLink 10 ondersteunt ook de volgende Microsoft SQL Server-versies:
•    Microsoft SQL Server 2019 all edites
•    Microsoft SQL Server 2017 all edities
•    Microsoft SQL Server 2016 all edities
•    Azure Microsoft SQL Server


Vereisten voor besturingssystemen
Alle MeasurLink 10 producten worden ondersteund op de volgende Microsoft Windows besturingssystemen:
•    Alle Windows 11 64bit versions 
•    Alle Windows 10 64bit versions
 

Beschikbaar in 17 verschillende talen.

Door onze proefversie - 60 DAGEN MEASURLINK 10 - aan te vragen, gaat u ermee akkoord dat een geautoriseerde vertegenwoordiger van Mitutoyo via e-mail contact met u opneemt om u een download-URL te geven. Hiervoor hebben wij uw juiste contact data nodig, met name uw e-mail en uw telefoonnummer.            

Databescherming is een kwestie van vertrouwen - en uw vertrouwen is belangrijk voor ons. Mitutoyo respecteert uw privacy. De bescherming, de rechtmatige verzameling, verwerking en het gebruik van uw persoonlijke data zijn voor ons een belangrijke overweging. Om ervoor te zorgen dat u zich bij uw bezoek aan onze website veilig voelt, houden we ons bij de verwerking van uw persoonlijke data strikt aan de wettelijke voorschriften en willen we u informeren over het verzamelen en gebruiken van data. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Privacy Policy 

Voor deze aanbieding gelden de algemene licentievoorwaarden voor het gebruik van computerprogramma's (software) (GTB)​ van Mitutoyo Europe GmbH / General Terms and Conditions of Licensing for the Use of Computer Programs (Software).

Captcha-code

MeasurLink

Een integraal onderdeel van de Six Sigma activiteiten en Mitutoyo's softwareoplossing voor data verzameling en Statistical Process Control (SPC). Het is de ideale oplossing om dataverzamelingen te automatiseren en centraliseren, inspectiedata te analyseren, processen te meten, uitval te verminderen en klantrelaties te verbeteren.
De data uit uw CNC gestuurde productie machines kan dus direct geanalyseerd worden en uw proces bijgestuurd.

Standard Functies van MeasurLink 10

Tijdens de proefperiode heeft u toegang tot de volledige suite van MeasurLink 10 en alle prachtige functies!

 • Live testen van statistische data
 • E-mailwaarschuwingen en alarmen voor processen die niet onder controle zijn
 • Realtime Cp-, Cpk-, Pp- en Ppk-berekeningen
 • Directe pre-controle, X-Bar R en IMR grafieken
 • Invoer van data over oorzaken en corrigerende maatregelen
 • Dynamische data in real-time
 • Wat-als-scenario's in procesanalyser
 • Onzekerheidstabel in real-time
 • MTConnect DAQ-bron
 • Back-ups en herstel van database
 • Windows Active Directory ondersteuning

Beheers de kwaliteit van uw processen door procesvariatie te identificeren en te verminderen met MeasurLink!

 

 

MeasurLink

Compatibel met

image.png image.png image.png image.png

Digitale meetinstrumenten

Fixtures voor gauges

 Coördinatenmeetmachines

Vision-, oppervlakteruwheid- en rondheidsmeetapparatuur

 

Wat zijn de voordelen

image.png image.png image.png image.png image.png

Kostenbesparing mbt Inspectie, herbewerking en uitval

De kwaliteit en consistentie van onderdelen garanderen

Vergroten van zichtbaarheid en toegankelijkheid vangegevens

Meer gebruiksvriendelijkheid
voor inspecties in alle
omgevingen
Minder productie
fouten door real-time statistische procescontrole (SPC)

 

Banner_HP-Block_MeasurLink-Leaflet.jpg

Download details about Mitutoyo MeasurLink 10

MeasurLink is designed to collect and unite all measurement data in one central data base. Measurement results acquired via CMMs are automatically transferred into a SQL database and directly available for monitoring, analysis or reporting in real-time.

Find out more

MiCAT Promo_HP Block.jpg

Additional Free Software! 60 DAY Offline Part Programming Software FREE TRIAL!

For more free use of our various software check out our offer of MiCAT Planner and MCOSMOS and see if you would like to try either out for yourself!

Find out more