Mitutoyo: Meetbaar beter!

Wereldleider in professionele meettechniek

Mitutoyo is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in professionele meettechniek. Het wereldmerk heeft zijn oorsprong in Japan. Om ook in Europa dicht bij de klant te staan werd in 2010 het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf geopend.

 

 

 

 

Contact

info.mitutoyo.nl

8.30 tot 17.00 - Maandag t/m Vrijdag
About Us_.png

Altijd dicht bij de klant

Thans heeft Mitutoyo verspreid over Europa 14 vestigingen. Vanuit vestigingen in Veenendaal, Enschede, Veldhoven en Melsele (België) bedienen wij al ruim 40 jaar de markten in de Benelux en Denemarken. Dat doen we met een kleine en platte organisatie die zo dicht mogelijk bij de klanten wil staan. Dat geldt voor de verkoop van alle Mitutoyo meetapparatuur, maar ook voor het delen van kennis en ervaring en het vinden van maatwerkoplossingen voor specifieke meettoepassingen.

0079-1662131539_1662111369819.jpeg

Duurzaam en maatschappelijk betrokken

Eind 2022 openden wij voor de Benelux en Denemarken een gloednieuw energieneutraal hoofdkantoor in Veenendaal. Ons bedrijfswagenpark is grotendeels elektrisch aangedreven en voor onze medewerkers en bezoekers hebben wij diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s en E-bikes beschikbaar. Naast oog voor duurzaamheid nemen wij ook in sociaalmaatschappelijk opzicht onze verantwoordelijkheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in het delen van kennis en het overdragen van ervaring op de volgende generatie.

Ruwheidsmeter.jpg

Groot en gevarieerd assortiment meetapparatuur

Ons assortiment is enorm uitgebreid. Van kleine handmeetapparatuur, zoals schuifmaten en micrometers, tot grote en geavanceerde precisie-meetmachines en alles wat daar tussen zit. Kijk hier voor ons complete assortiment of neem voor speciale meetoplossingen contact met ons op.

Showroom Veenendaal.jpeg

Breed marktgebied

De professionele meettechniek van Mitutoyo wordt wereldwijd in tal van sectoren toegepast. Vanuit ons vestigingen in Nederland en België richten wij ons op technische grondhandels, de maakindustrie, de medische sector, de lucht- en ruimtevaart, automotive, semicon, machinebouwers en verspanende bedrijven. Wij leveren zowel de hard- als software voor de gewenste meettoepassingen. Dat kan een standaard product uit ons assortiment zijn, maar ook een speciaal door ons ontwikkelde meettechniek met de bijbehorende software, technische handleiding en eventueel een training of cursus voor de mensen die ermee moeten werken. Het bieden van 100% maatwerk dat is waar Mitutoyo voor staat.

E-LEARNING-1x1.jpg

Kennisleverancier en sparringpartner

Bij Mitutoyo investeren wij veel in opleidingen, cursussen en trainingen voor ons team van meettechnici, productspecialisten en verkoopadviseurs. Via ons moderne competence center in Veenendaal delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van professionele en innovatieve meettechniek ook met onze klanten. Daarvoor hebben wij onder meer een gratis Education Pack en professionele opleidingen in eLearning beschikbaar. Meten is weten en daarom ligt onze focus op kennisverbreding en kennisdeling.

Kalibratie ruimte.jpeg

Eigen kalibratieruimtes

Voor het periodiek kalibreren van meetgereedschap en meetmachines beschikt Mitutoyo over eigen kalibratieruimtes. In die ruimtes worden de kalibraties onder de meest optimale omstandigheden uitgevoerd. Op deze manier ben je als gebruiker altijd verzekerd van een 100% zuiver en nauwkeurig meetresultaat. Voor veel kwaliteitskeurmerken en certificeringen (zoals ISO en VCA) is een jaarlijkse kalibratie – onder toezicht van de Raad van Accreditatie (RvA) – van  meetapparatuur overigens ook verplicht.

Mitutoyo Logo over ons.jpg

Daarom kiezen professionals in de Benelux en Denemarken voor Mitutoyo

·       De betrouwbare kwaliteit van een bekend wereldmerk

·       Vestigingen in de buurt en dus service dichtbij de klant

·       Korte lijnen, snel schakelen via vaste aanspreekpunten

·       Communicatie, afstemming en advies in je eigen taal

·       Sterk in zowel standaard meettechniek als in maatwerk meetoplossingen

·       Meet-technische ondersteuning door middel van specifieke trainingen, cursussen en webinars (eLearning).

·       Een helpdesk die wordt bemand door ervaren meettechnici die je direct verder helpen

·       Eigen kalibratieruimtes voor het periodiek kalibreren van je meetapparatuur

·       Een wereldspeler op het gebied van meettechniek waar je altijd op kunt rekenen

Content_teaser_certification_accreditation.png

Certificaten & Accreditaties

Mitutoyo is in het bezit van talloze certificeringen en accreditaties van diverse internationale organisaties, waaruit onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in elk aspect van ons bedrijf blijkt.

Bij Mitutoyo koesteren we een ondersteunende en respectvolle omgeving waarin onze werknemers zich zowel persoonlijk als professioneel kunnen ontplooien en een betekenisvolle invloed kunnen hebben op de wereld van de metrologie en daarbuiten.