Nieuws

In het nieuws en evenementengedeelte vindt u het nieuwste bedrijfsnieuws, evenementen en beurzen in heel Europa, en alle speciale promoties op dit moment bij Mitutoyo

Onze evenementen in 2024
5 juni 2024
Vision & Robotics 2024

Strengere klanteisen, kortere doorlooptijden, hoge werkdruk en personeelstekort…Als maakbedrijf sta je voor uitdagingen die impact hebben op de effectiviteit en continuïteit van je productieomgeving. Het automatiseren van de productieomgeving of een deel hiervan, met robotica, vision en motion maar ook met digitaliseringsoplossingen, kunnen het verschil maken. Het vinden en implementeren van passende oplossingen is echter vaak net zo uitdagend als tijdsintensief. Wat is er allemaal mogelijk, hoe pak je dat aan en nog belangrijker, wie kan je hierbij helpen? Dat ontdek je tijdens Vision, Robotics & Motion. En met de toevoeging van de nieuwe pijler Digital Innovation, is deze vakbeurs dé one-stop-shop voor de fabriek naar de toekomst.

4 april 2024
ZIE 2024

ZIE 2024, dat op 4 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam plaatsvindt, is dé centrale ontmoetingsplek voor de technologische industrie uit Zuid-Holland. Dit jaarlijkse evenement verbindt hightech- en maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen, opleiders en overheden. Samenwerkingen tussen bedrijven en sectoren in de Zuid-Hollandse industrie zijn nodig om de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag de dag op te lossen. Hiervoor zijn nieuwe innovaties, ontwikkelingen en technologieën essentieel. En dit krijgen we alleen voor elkaar door samen te werken. Het thema van dit jaar is daarom ‘Nieuwe technologie voor de maakindustrie’.

27-28 maart 2024
D2M event 2024

D2M event

21 - 22 maart 2024
Worldskills 2024

Mitutoyo is aanwezig op de Worldskilss 2024

12-15 maart 2024
Technishow 2024

Mitutoyo neemt deel aan de technishow in 2024

31 januari - 2 februari
Indumation 2024

Het Walhalla van de industriële automatisering en Industrie4.0 terug in haar meest preferente periode:

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag!