Over Mitutoyo

Meten met kwaliteit. Dat is waar wij voor staan. Sinds de oprichting in 1934 in Japan zijn wij wereldwijd gegroeid. Ook in de Benelux zijn wij al veertig jaar de autoriteit op meetgebied, en zelfs als enige producent van meetapparatuur geaccrediteerd. Lees hier meer over ons verhaal.

 • Mitutoyo Corporation

  Mitutoyo, opgericht in 1934 en wereldleider in metrologieproducten en -diensten.

  View page
 • Mitutoyo in Europa

  Een belangrijk doel van Mitutoyo Europe GmbH is om de coördinatie binnen de Europese groepsbedrijven te bevorderen.

  View page
 • Mitutoyo Benelux

  Mitutoyo Benelux is een zeer veelzijdige verkoop en service afdeling van de Mitutoyo groep met ook een eigen RVA-erkende kalibratiedienst.

  View page
 • Research Center Europe

  Mitutoyo heeft een eigen Research Center in Nederland.

  View page
 • Naam en Filosofie

  Ontdek waar de naam en de filosofie achter een wereldleider in metrologie vandaan komen.

  View page
 • Vacatures Mitutoyo Benelux

  Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste mensen.

  View page
 • Brancheorganisaties

  Mitutoyo Nederland heeft zich aangesloten bij meerdere brancheorganisaties.

  View page
 • Milieu

  Mitutoyo Nederland B.V. te Veenendaal is geregistreerd als deelnemer aan het collectieve uitvoeringsplan van de stichting NVMP.

  View page
 • Pas op voor namaak / vervalste Mitutoyo-producten!

  Mitutoyo is zich bewust van een toenemend aantal namaak / vervalste Mitutoyo producten die op de Europese markt komen. Afgezien van het feit dat ze illegaal zijn, kan het gebruik van dergelijke items ernstige gevolgen hebben wanneer kwaliteits-, veiligheids- en prestatiecriteria niet overeenkomen met die van een Mitutoyo origineel. Als u vermoedt dat er sprake is van vervalsing, kan Mitutoyo u helpen bij het aantonen van de echtheid. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze sales afdeling. De verkoop van namaakproducten is strikt illegaal en strafbaar. (volgens trademark, copyright, intellectual property laws reglement) We adviseren kopers ervoor te zorgen dat ze alleen originele Mitutoyo producten kopen via een gerenommeerde en erkende Mitutoyo distributeur. Als een koper weet van een distributeur dat deze valse / namaakproducten verkoopt, meld dit dan onmiddellijk aan de Mitutoyo locatie van uw land. Notitie: De rechten van kopers met betrekking tot namaakgoederen zoals b.v. garantierechten en restitutie van de aankoopprijs, zijn in elk land verschillend. Mitutoyo heeft het recht om handel te staken met een distributeur als deze partij blijkt te zijn bij een schending van de Intellectuele eigendomsrechten van Mitutoyo. Bedankt voor uw begrip.

  View page
 • Mitutoyo Danmark

  Mitutoyo forhandlere i Danmark

  View page