Mitutoyo & Demoweek: Drone-actie tijdens TechiShow 2016

Ook dit jaar slaan de Demoweek bedrijven- waaronder ook Mitutoyo BeNeLUx-uit Veenendaal en Ede de handen ineen. Samen organiseren we tijdens de TechniShow van 15 maart tot en met 18 maart een rondje langs de Demoweek bedrijven om de bezoekers te informeren over de voordelen van ketensamenwerking in de maakindustrie.

Tijdens het bezoek aan deze stands maken geïnteresseerden ook nog kans op het winnen van een super hippe Drone, die net als de Demoweekbedrijven zorgt voor een ultiem inzicht. Lees verder…

Smart manufacturing door ketensamenwerking

Mitutoyo BeNeLux (Hall 11 C060) , Bemet International, Bendertechniek, Cellro, DMG MORI Benelux, Dymato en HEIDENHAIN NEDERLAND zullen de bezoekers informeren over automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek. Alle belangrijke onderdelen die er samen voor zorgen dat een productieproces efficiënt doorlopen kan worden. Kortom: Smart manufacturing.

Kennis opdoen op micro-niveau

Groot voordeel voor de bezoekers van deze samenwerking tijdens de TechniShow is dat de bedrijven zich dit jaar op een nog kortere afstand van elkaar bevinden, namelijk in hal 11 en 12 van de Jaarbeurs in Utrecht. In hal 11 bevinden zich Bemet en Cellro waarbij automatisering het hoofdthema is. In dezelfde hal staan HEIDENHAIN en Mitutoyo BeNeLux waar bezoekers terecht kunnen voor informatie over besturings- en meettechniek. Een hal verder, in hal 12, staan de machineleveranciers Bendertechniek, DMG MORI Benelux en Dymato.

Win een drone met tweet en scan

Om het thema van deze samenwerking extra draagkracht te geven, kunnen bezoekers meedoen aan een competitie waarbij ze een drone kunnen winnen. De drone staat synoniem voor overzicht van bovenaf. Overzicht creëert inzicht en de mogelijkheid om nog efficiënter te kunnen produceren en dat is precies wat de Demoweek-bedrijven uit willen dragen. Inzicht krijgen in hoe een productieproces nog beter kan verlopen door ketensamenwerking.

Om deze drone te winnen kunnen bezoekers op iedere stand van de Demoweek bedrijven een ‘selfie’ maken op de daartoe duidelijk aangewezen plek, de Demoweek Twitter volgen en de foto’s met vermelding van #demoweekdrone ‘tweeten’. De bezoekers die geen Twitteraccount hebben, kunnen bij iedere stand hun badge scannen. Ga voor meer informatie en de spelregels van deze actie naar de website van de Demoweek (www.demoweek.nl).

REGISTREER GRATIS VOOR TECHNISHOW 2016 (klik op onderstaande banner)