Onze Services

Een complete oplossing: Welke uitdagingen de toepassing ook biedt, Mitutoyo ondersteunt u van begin tot eind.  

 

Mitutoyo is niet alleen een leverancier van meetproducten van topkwaliteit, maar biedt ook gegarandeerde ondersteuning voor de levensduur van de apparatuur, ondersteund door uitgebreide diensten die ervoor zorgen dat uw personeel optimaal gebruik kan maken van de investering.

 

Naast de basis van kalibratie en reparatie biedt Mitutoyo product- en metrologietraining, evenals IT-ondersteuning voor de geavanceerde software die wordt gebruikt in moderne meettechnologie.

 

We kunnen ook meetoplossingen op maat ontwerpen, bouwen, testen en leveren en zelfs, als dat kosteneffectief is, uw kritische meetuitdagingen in eigen huis nemen op basis van onderaanneming.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Service Presentaties

LOKAAL SERVICE TEAM

Vanuit onze vier vestigingen in de Benelux (Veenendaal, Melsele, Veldhoven en Enschede) zijn onze fieldservice engineers, application engineers en technical service team snel bij u ter plaatse. U kunt dus steeds rekenen op een snelle interventie. Elke supportaanvraag vormt bovendien de basis voor continue verbetering en bijsturing.

 

Wij bieden onder andere:

  • Dagelijkse helpdesk support voor al uw hardware- of softwarevraagstukken
  • Ondersteuning op afstand via de telefoon of Teamviewer
  • Directe link met de planningsafdeling voor snelle interventies ter plaatse.

Waarom kiezen voor een contract?

GUNSTIGE PRIJSSETTING

Met een Standaard of Premium Servicecontract kunt u gebruik maken van een uitgebreid service pakket voor een mooie prijs.

SOFTWARE KORTING

U ontvangt met een Servicecontract 15% korting op Software, (reserve)onderdelen en verbruiksartikelen. Zo blijft uw meetsysteem altijd up-to-date.

FORECAST PLANNING

Met een Servicecontract krijgt u voorrang op klanten zonder contract. Zo blijven wij u altijd snel van dienst.

HELPDESK SUPPORT

Heeft u een vraag of verzoek? Ons lokale team van meetspecialisten staat altijd voor u klaar! Voor klanten met een servicecontract is deze dienst gratis beschikbaar.


Andere diensten