Wereldleiders in Precisie Meettechniek

Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur zijn we wereldwijd bekend om onze hoogwaardige en technische expertise. De nauwe samenwerking met onze klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier. Klanten kunnen vertrouwen op een ver doorgedreven expertise en perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines bieden wij ook een optimale ondersteuning. Deze bestaat uit zes pijlers: lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst.
Mitutoyo BeNeLux met Sales & Service locaties in Kruibeke (BE) en Veenendaal (NL). De locaties zijn voorzien van een enorm scala aan producten. Van micrometers, schuifmaten en meetklokken tot hardheidstesters, vision meetsystemen en 3D coördinaten meetmachines.

Mitutoyo_B2Bshop_NLNL.jpg

Alle Mitutoyo Producten online!

Browse door onze producten, accessoires en reserveonderdelen. Consulteer productspecificaties, foto's en technische tekeningen. Bekijk video's en download software, productinformatie en zelfs CAD files. Overal en met elk mobiel of vast toestel.

 

Mitutoyo Shop

I-Phone.jpg

Contact & Verkoop

Doorlopend bereikbaar:
Ma. t/m do. 8h00 - 16h45
Vr. 8h00 - 14h30

+31 318 534 911
Info@MitutoyoBeNeLux.com

Mitutoyo-Helpdesk.jpg

Helpdesk & Service

Technische storing? Software en/of hardware vraag? Het helpdesk team is u graag van dienst

+31 318 534 911
Service@MitutoyoBeNeLux.com