Banner_HPBlock PROMOTION LH QMH 2020_BeNeLux.jpg

BEREIK NIEUWE HOOGTEN - MITUTOYO'S 1D & 2D HOOGTE METERS

Maak gebruik van onze inruil promotie en bespaar tot € 1.500 op uw volgende Linear Height. Deze aanbieding is geldig voor onze LH-600 en QM Height series.

Meer informatie

Banner-Landing-Page-LH-Block-Leaflet.jpg

LH-600 SERIE - HOOGWAARDIGE 2D HOOGTEMETERS

Bekijk onze productfolder voor meer informatie en alle essentiële technische details van de Mitutoyo LH-600 Linear Height.

Download pdf (1.1 MB)

Banner-Landing-Page-QM-H-Block-Leaflet.jpg

QM-HEIGHT SERIE - HOOGWAARDIGE 1D HOOGTEMETERS

Bekijk onze productfolder voor meer informatie en alle essentiële technische details van de Mitutoyo QM-Height serie.

Download pdf (2 MB)


QM Height -  Het hoogwaardige 1D meetsysteem

Door gebruik te maken van de vereenvoudigde interface van de QM Height kan het merendeel van de metingen worden uitgevoerd door op één enkele knop op het bedieningspaneel te drukken. 

Deze hoogtemeter wordt ook geleverd met de wereldberoemde ABSOLUTE-schaal van Mitutoyo, die nauwkeurig blijft, zelfs als deze is uitgeschakeld hierdoor ook weer snel opstarten.


De perfecte combinatie van snelheid en veelzijdigheid

De Linear Height LH-600E/EG - Het hoogwaardige 2D meetsysteem

De LH-600 serie vereenvoudigt uw werk zonder verlies van nauwkeurigheid en laat u halfautomatische metingen uitvoeren dankzij de één-toets-bediening. Het meest nuttige van deze bewerkingen is de "Herhaal"-functie, die het mogelijk maakt om grote series werkstukken te meten door de taster automatisch naar de volgende positie te bewegen zodra het vorige punt met succes is gemeten.

Met een breed assortiment van accessoires kan deze serie van lineaire hoogtemeters taken uitvoeren en de meetgegevens op verschillende manieren leveren. De LH-600 is voorzien van vele soorten tasters met verwisselbare styli en kan elke meettaak aan, groot of klein. Met de optie voor het gebruik van extra geheugen en een printer kunnen gegevens in real-time worden opgeslagen of gegenereerd voor latere rapporten. De LH-600 is al voorzien van tijdbesparende functies en kan de tijd nog verder verkorten wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met een computer voor directe gegevensuitvoer.

Banner_NL_HP-Block_MeasurLink-FREE-60-Days-Full-Version.jpg

60 dagen gratis proefversie MeasurLink 9, Mitutoyo's Statistische Procescontrole software

U kunt gratis gebruik maken van diverse software van Mitutoyo. Bekijk ons aanbod van MeasurLink 9. Probeer het nu!

Bekijk de actie

HP_Website_Caliper_Promo_MEU_405x275.jpg

Kies uw ideale Mitutoyo Carbon Fiber Schuifmaat

2020 Promotie

Geldig van 1.03.2020 – 30.09.2020

Bekijk de actie

Mitutoyo_B2Bshop_NLNL.jpg

Alle Mitutoyo Producten online!

Browse door onze producten, accessoires en reserveonderdelen. Consulteer productspecificaties, foto's en technische tekeningen. Bekijk video's en download software, productinformatie en zelfs CAD files. Overal en met elk mobiel of vast toestel.

 

Mitutoyo Shop